1503 δωμάτιο της οικοδόμησης του κυνόδοντα 1.101 Jie, μέση του δρόμου Xian Ning, Xi'an, Κίνα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες

Καλλυντικό Kojic όξινο c5-υδροξύ-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4 βαθμού

Καλλυντικό Kojic όξινο c5-υδροξύ-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4 βαθμού

    • Cosmetic Grade Kojic acid C5-hydroxy-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4
    • Cosmetic Grade Kojic acid C5-hydroxy-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4
    • Cosmetic Grade Kojic acid C5-hydroxy-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4
  • Cosmetic Grade Kojic acid C5-hydroxy-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4

    Λεπτομέρειες:

    Τόπος καταγωγής: Κίνα
    Μάρκα: Chukang
    Πιστοποίηση: ISO, GMP, Kosher
    Αριθμό μοντέλου: CK2018API

    Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

    Ποσότητα παραγγελίας min: 50KGS
    Τιμή: Negotiation
    Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum
    Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
    Όροι πληρωμής: Τ / TL / C
    Δυνατότητα προσφοράς: 100 τόνοι το χρόνο
    Επικοινωνήστε τώρα
    Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
    CAS ΟΧΙ: 501-30-4 Επίσημο όνομα: υδροξύ-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone 5
    Προδιαγραφή: 99% Εμφάνιση: άσπρα ή off-white needle-like κρύσταλλα
    Λειτουργία: Καλλυντικό Σημείο τήξης: 153~156℃

     

     

    Όνομα προϊόντων: Kojic οξύ

     

    CAS αριθ.: 501-30-4

     

    Επίσημο όνομα:

    5-υδροξύ-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone) είναι ένα είδος οργανικής ένωσης subacid που γίνεται στη μικροβιακή ζύμωση.

     

    Εμφάνιση: άσπρα ή off-white needle-like κρύσταλλα

     

    Μοριακός τύπος: C6H6O4

     

    Μοριακό βάρος: 142.1

     

    Σημείο τήξης: 153~156℃.

     

    CAS αριθ.: 501~30~4.

     

    Λειτουργία:


    (1) εφαρμογή στον καλλυντικό τομέα: Χρησιμοποιείται για την macula-αφαίρεση και τη λεύκανση. Στο ανθρώπινο δέρμα, tyrosine είναι οξειδωμένο και πολυμερισμένο με τους οξυγόνο-παραγόμενους ελεύθερους ριζοσπάστες στο πλαίσιο της καταλυτικής δράσης tyrosinase και έπειτα συντεθειμένο στη μελανίνη. Το Kojic οξύ μπορεί να εμποδίσει tyrosinase τη σύνθεση, έτσι μπορεί πολύ να εμποδίσει το σχηματισμό μελανίνης δερμάτων επιπλέον, το kojic οξύ είναι ασφαλές και μη τοξικό και δεν θα προκαλέσει το άσπρο σύνδρομο σημείων. Επομένως, έχει προστεθεί ευρέως στο λοσιόν, τη μάσκα προσώπου, την υγρή κρέμα και την κρέμα δερμάτων. Λευκαίνοντας τα καλλυντικά που περιέχουν το kojic οξύ να είστε σε θέση να μεταχειριστείτε αποτελεσματικά τη φακίδα, γεροντική πινακίδα, χρώση και η ακμή, το Kojic οξύ κ.λπ. στη συγκέντρωση 20ug/ml είναι σε θέση να εμποδίσουν 70~80%of η δραστηριότητα πολλών ειδών tyrosinases (ή πολυφαινολοξειδάσης PPO). 0.2~1.0% του kojic οξέος συστήνεται για να προστεθεί στα καλλυντικά.


    (2) στον τομέα επεξεργασίας τροφίμων: το kojic οξύ χρησιμοποιείται ως πρόσθετες ουσίες τροφίμων για τη συντήρηση, την φρέσκος-κράτηση και antioxidation. Τα πειράματα καταδεικνύουν ότι το koiic οξύ είναι σε θέση να εμποδίσει το νιτρώδες άλας νατρίου στο μπέϊκον που μετασχηματίζει στη νιτρωδαμίνη, και το kojic οξύ που προσθέτει στα τρόφιμα δεν έχει επιπτώσεις στο γούστο, τη μυρωδιά και την ποιότητα των τροφίμων. Επιπλέον, το kojic οξύ είναι το υλικό για την κατασκευή maltol και αιθυλικού maltol. Στην επεξεργασία τροφίμων που αρχειοθετείται, το kojic οξύ έχει μια καλή προοπτική εφαρμογής.
    (3) στον τομέα ιατρικής: το kojic οξύ δεν έχει καμία μεταλλαξιογονική δράση στα ευκαριωτικά κύτταρα. Είναι σε θέση να αποβάλει τους ελεύθερους ριζοσπάστες στο ανθρώπινο σώμα, να ενισχύσουν τη δραστηριότητα του λευκού αιμοσφαιρίου, έτσι είναι καλό για τις ανθρώπινες υγείες. Τώρα το kojic οξύ έχει χρησιμοποιηθεί ως σημαντικό υλικό των αντιβιοτικών κεφαλοσπορίνη-τύπων. Τελειωμένη - τα προϊόντα έχουν την ιδανική επίδραση στη διευκόλυνση του πόνου, την ανακούφιση της ανάφλεξης και τη θεραπεία πολλών ασθενειών (όπως τον πονοκέφαλο και τον πονόδοντο, κ.λπ.).


    (4) στον τομέα γεωργίας: Το Kojic οξύ χρησιμοποιείται στην παραγωγή των βιολογικών φυτοφαρμάκων. 0.5-1.0% του kojic οξέος μπορεί να προστεθεί microelement στο λίπασμα (πορφυρό υγρό). Αυτό το είδος υποστηρικτή φυτικής παραγωγής έχει τη σημαντική επίδραση στην αυξανόμενη παραγωγή των σιταριών και των λαχανικών, κανένα θέμα που χρησιμοποιείται ως λίπασμα φυλλώματος χαμηλός-συγκέντρωσης για τον ψεκασμό ή yield-increasing πράκτορας για να ισχύσει ρίζας.


    (5) σε άλλους τομείς: το kojic οξύ χρησιμοποιείται επίσης ως αναλυτικές αντιδραστήριο και ταινία σιδήρου επισημαίνοντας τον πράκτορα, κ.λπ.

     

    Εμφάνιση: άσπρα ή off-white needle-like κρύσταλλα
    Dissolubility: εύκολα διαλύει στο νερό, άχρωμος και διαφανής
    Παθογόνα: Κανένας/μη ανιχνευθείς
    Σημείο τήξης: 153~156℃
    Αγνότητα: 99,0% λ.
    Υπόλειμμα στην ανάφλεξη: 0,1% ανώτατο
    Σίδηρος: 10 PPM ανώτατος
    Χλωρίδια: 50 PPM ανώτατος
    Βαριά μέταλλα: 3 PPM ανώτατος
    Αρσενικό: 1 PPM ανώτατος

     

    Αποθήκευση: Το κρατήστε σε μια αερισμένη και ξηρά θέση αποτρέψτε

     

    Καλλυντικό Kojic όξινο c5-υδροξύ-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone CAS 501 30 4 βαθμού

    Στοιχεία επικοινωνίας
    XIAN CHUKANG BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Zhang

    Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

    Άλλα προϊόντα
    Σκόνη χυμού φρούτων

    Η φυσική σκόνη Morinda Citrifolia φρούτων της Noni σκονών εγκαταστάσεων ενισχύει την κυψελοειδή υγεία

    Κόκκινη σκόνη χυμού φρούτων ημερομηνίας ουσιαστική για τον ανθρώπινο ενεργειακό μεταβολισμό

    Ύγρανση πνευμόνων εκκαθάρισης στομαχιών ομορφιάς δερμάτων σκονών χυμού φρούτων ροδάκινων μελιού

    Βοτανική σκόνη

    Βοτανική σκόνη CAS 51 Scopolamine 34 3 φαρμακολογικά αποτελέσματα των αλακαλοειδών ατρόπων

    Usnic όξινο barbata CAS 7562 61 0 Usnea σκονών νατρίου βοτανικό

    Βοτανικό απόσπασμα Kacip Fatima Extract Kacip Fatimah Plant σκονών φύσης εισαγωγών

    Σκόνη εκχυλισμάτων φυτού

    Απόσπασμα CAS 70831 Echinacea σκονών χορταριών σκόνη υψηλής αγνότητας 56 0

    Oleuropein CAS 32619 42 4 Olea Europaea Λ. σκονών εκχυλισμάτων φυτού φύλλων ελιών.

    Triterpenoids πολυσακχαριτών σκονών εκχυλισμάτων φυτού Ganoderma βοτανικά συστατικά

    Αίτηση κράτησης

    E-Mail | Sitemap

    Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Βοτανική σκόνη προμηθευτής. Copyright © 2019 botanical-powder.com. All Rights Reserved.